Årets travhelg på Bergen Travpark

14.10.2010
Artikkelbilde
Bork Odin vant fjorårsutgaven av Jacob Melands Æresløp. Duoen Romtveit/Solberg jakter ny triumf med Norheim Faksen i 2010.

Høydepunktene står formelig i kø når Bergen Travpark i helgen avvikler sitt siste V75-stevne for året. Allerede fredag kveld er det en "go'bit" på programmet.

Fredag kveld kommer både Øystein Tjomsland og Bo Westergaard til Bergen Travpark for å fortelle litt om deres drift, treningsprinsipper og suksess. Foredraget/det åpne møtet, finner sted i Elliot'n Pub kl.20.30 og det er fri inngang. Pub'en vil være åpen og det blir mulighet til å kjøpe seg litt mat og drikke.

Lørdag så er det årets siste og klart kvalitativt beste V75-stevne som står for tur. 10 flotte løp på programmet og i tillegg 2 ponniløp som innleder stevnet. Ponniløpene tar til kl.12.50 og 13.05 og vi håper at flest mulig er på plass allerede da og er med og bidrar til at dette blir den festdagen den fortjener å bli. Værprognosene er til fordel for både publikummere og hester slik at her kan det bli fullt på tråkka når løpene tar til. Med storløp på rekke og rad og med både kuriøse, spillemessige og sportslige poenger på rekke og rad, jå så burde det være litt og glede seg til for alle og enhver.

Bergen Travpark takker ellers for "pasningen" fra Leangen Travbane som serverte oss dobbel jackpot i V75-spillet og med hele 18 millioner til en alenevinner, så skulle det borge for at også spillet er med og motiverer til både innsatser og et travparkbesøk. Det er fortsatt noen få ledige bord igjen i restauranten og vil du/der sikre dere noen av disse, ja så må dere hive dere rundt og ringe 55 24 77 77 for å forsøke å få tak i et bord.

Vi satser eller denne gang på et stevne som passer for besøkende i alle aldre. Vi har denne gang 2 bemannede lekerom der ungene kan få prøve seg på mange forskjellige aktiviteter mens de voksne nyter god mat og topp travsport. I tlllegg så er det som alltid ponniridning på programmet, det er en sikker vinner hver gang.

Det er satt opp gratis busstransport til Bergen Travpark fra bystasjonen(Blomsterpaviljongen) via Bryggen og Åsane Terminal med avgang kl.12.30 og med retur etter løpene slik at her skal det være gode muligheter til å komme seg ut i den nordlige delen av Bergen by uten altfor store problemer.

For de av dere som ønsker å være med på det, foreløpig så er det godt over 200 av dere, så varter  Bergen Travpark opp med jubileumsfest i restauranten kl.20.00 lørdag kveld. Her vil vi markere at Bergen Travpark i 2010 er 25 år og det tegner til å bli en hyggelig aften med god stemning, god mat og en del musikalske innslag.

Vi ønsker dere hjertelig velkommen til en trav-weekend som vi håper faller i smak.