Endring i løpsinnbydelsen 24.oktober

04.10.2010

På grunn av at feil informasjon har tilkommet Bergen Travpark krever dette en presisering av løpsinnbydelsen til den 24.oktober

Prop 4 står denne dagen oppført som et løp som inngår i Polar Pulsmåler Cup. Grunnet mangelfull informasjon fra Norges Amatør Trav Forening, har det blitt skrevet ut et kval.løp til denne cup’en som ikke står i stil med intensjonene for cup’en. Kval.løpene i denne cup’en gir startplikt i finalen på Bjerke Travbane for både kusk og hest og dette ble ikke formidlet ut på en god nok måte.  Dette medførte at kval.løpet i Bergen ble skrevet ut som en kuskematch og grunnlaget ble satt tilfeldig opp, mens løpet  skulle ha gått over 2100 meter autostart for kaldblodshester inntil kr. 100 000,-.

For at denne misforståelsen skal få minst mulig ringvirkninger for de resterende løpene denne løpsdagen, så endres kun det at Bergen sitt kval.løp ikke teller som et kval.løp til Polar Pulsmåler Cup og at de  3 andre banene som arrangerer kval.løp, sender 4 istedenfor 3 deltagere til finalen på Bjerke  Løpet går derfor fortsatt som et amatørløp men altså uten å ha kval.løp-status i Polar Pulsmåler Cup. Løpet åpnes også opp for kusker som ikke har betalt medlemskap i Norsk Travamatørforening i 2010. ”Fordelen” med denne endringen for de som måtte se det på den måten, er at de 3 beste i dette løpet slipper å reise til Bjerke for å starte i en eventuell finale. Dette til informasjon.