Gøy På Landet - lørdag 25.september...

22.09.2010
Artikkelbilde

Førstkommende lørdag bør alle, travsportsinteresserte og andre, legge turen utom Bergen Travpark når det arrangeres stor familiedag under mottoet "Gøy På Landet".

Kl.13.00 braker det løs med aktiviteter for store og små. Det vil bli ponniridning og hoppeslott for de minste mens de voksne kan få spille V75 og være med i kampen om å vinne 60 millioner kroner som det denne lørdagen ligger i potten siden det er felles V75-omgang med svenskene.

Det vil bli salg og byttemarked av hesteutstyr, oppvisning med og av hest, trav- og galopp-løp med både ponnier og travhester, samt at det vil bli mulighet til å ta i øyesyn også andre dyreraser enn bare hester også.

Det vil bli servering og slik dette ser ut med gode værutsikter og det hele, ja så tegner dette til å bli et veldig bra arrangement. På forhånd skal det derfor rettes en stor takk til initiativtagerne av arrangementet som til slutt har endt opp med å bli et samarbeidsprosjekt mellom flere av regionens travlag.

Startlistene for lørdagens løp. legges ut en gang i løpet av torsdagen. Allerede nå kan man si at løpene vil finne sted mellom kl.14.00 og 15.00. Ponnigalopp-løpet utgår i hvert fall og siden det var dårlig innmelding til kjøreløpene så går disse enten ut eller at man slår dem sammen. Det mest populære løpet var utvilsomt ponniløpet der 10 ekvipasjer skal kjempe om seieren.