Laurbær og klassiske pokaler

31.08.2011
Artikkelbilde
Rapptina seiler opp som en potensiell årgangstopp og har i grunn fått tildelt fine forutsetninger til å kunne være med å kjempe om hoppe-kriterie-tittelen for kaldblodshester.

Vi er kommet til tiden på året der de klassiske pokaler og tilhørende laurbærkranser skal deles ut. Gledelig er det med god representasjon i kvalifiseringsløpene

Mandag 5. og tirsdag 6.september kjøres kvalifiseringsløpene til årets klasseløp. Finalene går av stabelen søndag 18.september. Etter et par sesonger med dårlig representasjon i de klassiske løpene så har vår region dette året gledelig mange ekvipasjer som er starterklært til kval.løpene.

Veien til finalene kan bli lang, hard og kronglete for noen, mens andre igjen ser ut til å ha gode muligheter for å måtte møte opp igjen den nevnte søndagen.

Ser vi litt stort på det så er det svært mange hester som i løpet av vår og sommer har startet på Bergen Travpark som man vil finne i kval.løpene neste uke. Det er bare å glede seg storligen til mandagens og tirsdagens løp, nerver vil forekomme, noen skuffelser vil det nok bli, men la oss håpe at vi kan få mye å glede oss over både i kval.løpene og under klasseløpshelgen 16-18.september.

Bergen Travpark ønsker alle hester med lokal interesse lykke til - gi oss noen stolte øyeblikk.....

Starltistene til mandagens kval.løp på Bjerke finner dere her

Startlistene til tirsdagens kval.løp på Bjerke finner dere her