Månedens hest i august

30.08.2011
Artikkelbilde
Zarbaro Boko er en billedskjønn og talentfull type som det skal bli veldig spennende å se hvor langt kan rekke

Månedens hest for august måned på Travparken er utnevnt.

ZARBARO BOKO

ble kåret til månedens hest for august måned på Bergen Travpark. Det var i alt 4 hester som tok 2 seire på Travparken i august og juryen måtte ”forstørre målfotoet” for å kunne velge den riktige hesten som månedens hest. Både Steggsjura, Rapptina og Uppercut Flevo hadde også vært verdige vinnere av utmerkelsen.

Utmerkelsen for månedens hest i august måned deles ut i forbindelse med Zarbaro Boko sin neste start på Bergen Travpark. Som månedens hest for august så konkurrerer hesten om dobbel førstepremie i sitt neste løp på Bergen Travpark under forutsetning av at denne starten finner sted i løpet av september måned.

Zarbaro Boko har så langt vært et eventyr med tanke på de resultater hesten har fremvist i løpsbenen. Dette er eierparet Sander og Liv O. H. Hindenes, samt deres nære støttespillere sin fortjeneste. Hesten har etter hva det sies enda mer inne og det blir veldig spennende å følge den i fortsettelsen. 8 starter i norsk regi har det blitt og 7 av disse har endt med trippelplasser og 5 ganger har hesten nådd målstreken først.

Zarbaro Boko kjøres i løp av trener Rolf  Tvedt eller eiersønnen Sindre Hindenes, eies som skrevet av Sander og Liv O.H.Hindenes på Ostereidet. Hesten er nederlandskfødt og trådte sine første travsteg på ærverdige Boko Stable i pannekakelandet.