Storløp og festdager i vente...

31.08.2011
Artikkelbilde
Shocking Angus sikret hjemmeseier i fjorårets utgave av Vestlandsløpet, hvem vinner i 2011 ?

Bergen Travpark har flere ess i ermet utover høsten og allerede torsdag 1.september står det storløp på programmet. Vestlandsløpet kjøres i mellomklassen for varmblodshester.

Som nevnt i ingressen så står Vestlandsløpet på programmet torsdag 1.september. Kval.-løpene går som dagens 4 og 5 løp, mens finalen er berammet som det 10.løpet. De 4 siste årene har pokalen blitt værende mellom de 7 fjell. Det er ingen umulighet at det kan skje også i år, men dette året blir hjemmelaget kraftig angrepet fra sørfylket om pokal, laurbær, heder og ære.

10 løp står på programmet denne torsdagen og utover høsten kommer det flere godbiter.

2 V75-stevner med god ”publikums-appeal” står jo for døren utover høsten.  Disse V75-stevnene blir store  ”trav-happeninger” som ingen ønsker å gå glipp av. Vi regner derfor med at ikke bare du kommer, men at du også tar med deg en eller flere i familien, fra nabolaget, arbeidskollegaer eller fra vennekretsen når V75-sirkuset inntar Bergen Travpark disse 2 lørdagene i høst.

Dette betyr i sin tur at du/dere selvsagt må ha et godt sted å sitte å bivåne løpene, samtidig som dere  spiser et godt måltid. For å gjøre jobben lettere for oss så er det fint om du så tidlig som mulig,  reserverer bord i restauranten til disse løpsdagene.

Ta kontakt med personalet hos Travparken Servering og reserver hvilket bord dere ønsker og gi om mulig et overslag på hvor mange dere blir. Ved bestilling av bord pr.tlf., ring da 55 24 77 77 eller send en e-post på: trond@travparken-servering.no

Velkommen til en hyggelig opplevelse på Bergen Travpark.