Folkehesten vises frem 29.desember.

20.12.2011
Artikkelbilde
Grundsvold Loke sammen med Folkehest-trener Odd Storetvedt.

I forbindelse med romjulstravet vårt torsdag 29.desember så vil Grundsvold Loke, folkehesten i Bergen i 2012, vises frem for publikum for første gang.

I forbindelse med romjulstravet vårt på Bergen Travpark torsdag den 29.desember så vil Folkehesten i Bergen for 2012 – Grundsvold Loke – bli vist frem i løpsbanen og på arenaen. Avhengig av vær, baneforhold og hvordan Grundsvold Loke takler det å være i ”begivenhetens søkelys” – så er det litt usikkert hvordan visningen vil foregå, men at dere skal få se hesten strekke ut og vise seg frem, ja det garanterer vi J Grundsvold Loke er jo fortsatt litt ”grønn” i forhold til det å opptre for store menneskemengder og det å løpe sammen med mange andre, så vi får forsøke å finne et passende tidspunkt for når det er mest passende at han kommer ut i løpsbanen.

 

I samråd med Folkehest-trener Odd Storetvedt så har vi kommet frem til at det mest passende tidspunktet for visning trolig vil være kl.17.30 og vi inviterer derfor dere alle til å møte opp på arenaen for å ta hesten deres nærmere i øyensyn da.  Altanen utenfor restauranten er et passende samslingssted for dette . Da vi regner med at det vil bli en del andelseiere som finner veien denne dagen, er  det ønskelig om de av dere som vil ha sitteplass i restauranten, bestiller bord på forhånd.

 

Bordreservasjon gjøres ved å sende en e-post til janinge.ringen@rikstoto.no eller ringer 55 24 77 77

 

Grundsvold Loke trener på og ser ut til å kose seg i sine nye omgivelser her i Bergen. Det er så langt bare godord å høre fra trenerhold. Ubekreftede rykter sier at Storetvedt testet hesten litt her en kveld og det gikk så fint at han ikke helt ville si det til noen hvor bra det så ut J Sikkert bare fordi at han vil dempe forventningspresset. J

 

Vi håper på mye gøy med Grundsvold Loke og ikke minst dere eiere det neste året, og første anledning til å bli kjent med hverandre og ikke minst med hesten, ja den kommer torsdag 29.desember.

 

Hører fra dere og velkommen skal dere være J

 

God jul ønskes selvfølgelig også !