Jeg må jo nesten vinne et par løp...

17.02.2011
Artikkelbilde
Svein Ove Wassberg ble månedens kusk på Bergen Travpark i januar måned. Den siste kjøredagen i februar blir trolig en ny jubeldag for den alltid smilende kusken.

Det er ikke hans egne ord, men etter å ha tatt en prat med Travparkens mestseirende kusk, så er det det inntrykket man sitter igjen med før fredagens V65-stevne på hjemmebane.

V65/V4 BERGEN: Svein Ove Wassberg har allerede vunnet 16 ganger på 71 forsøk hittil i år og ser ut til å få en kanonsesong. Også fredag er han svært aktuell og tror selv mest på 10 Cosmo Marie i 7. løp/V65-5/DD-1/V4-2.

Knepent tap
- 10 Cosmo Marie
ble toer sist, men tapte ikke med mye.
- Nei, hun gjorde ikke det og gikk et kjempeløp utvendig for vinneren, sier Svein Ove Wassberg.

- Trolig min beste mulighet
- Hun er sterk og har nok bare en fordel av den lange distansen. Ja, hun takler annetsporet i volten, men kan være litt usikker inn i den første svingen. Derfor kjører vi litt på sikkerhet til å begynne med. Går det bra, noe jeg tror det gjør, skal hun regnes med en fin sjanse. Ja, jeg mener det er min beste mulighet fredag, sier Svein Ove Wassberg, som vurderer sine andre sjanser slik:

- 9 Gilborken (1. løp) var god til annen sist og er en av dem som kan viinne. Motstanden er omtrent den samme.

- 9 Tora Stjerna (2. løp) var veldig bra til seier direkte etter flere måneders pause sist. Da avsluttet hun fint. Jeg vet ikke om hun takler full vei, men jeg tror hun gjør det om hun får gå litt i rygg. Etter innsatsen sist må regnes igjen.

- 5 Trø Stilig (3. løp/V65-1) skuffet sist, men avgjorde greit til sin fordel gangen før og var bra i et hurtigarbeid nylig. Ja, han er variabel, men har bra kapasitet og kan ende langt fremme.

- 1 Balder Exclusive (4. løp/V65-2) har vunnet lett i sine to seneste starter, men blir overfløyet på startsiden nå og møter gode 8 Conrads on Line. Men han er god selv også - og får han åpning i tide, kan det gå veien hans igjen. Han må krysses.

- 13 Alpha Polaris (5. løp/V65-3) gjør jevne og gode løp - og er trippelaktuell, men står litt for vanskelig til spormessig til å gå helt til topps.

- 10 Xanadu (6. løp/V65-4/V4-1) var bra til sin første seier i år sist. Hun har hatt en liten pause, men ser ut til å bevart den gode formen. Får hun et fint løp underveis, er hun en av de første som skal regnes bak favoritten 14 Valnes Alice. 

- 9 Shocking Devil (8. løp/V65-6/DD-2/V4-3) stummet litt og måtte nøye seg med sølv i årsdebuten sist, for ca halvannen måned siden. Han er bra, men har litt lett for å pådra seg skader. Det er derfor han opptrer litt variabelt. Han er bare blitt tatt rolig i pausen og holder litt usikker form, men har et veldig fint løp på papiret. Han får stå som en stor outsider. 

- 9 Krøsus (9. løp/V4-4) har bra kapasitet og et et fint løp grunnlagsmessig - og skal regnes med vinnersjanse, selv om han kommer ut etter flere måneders pause og trolig trenger løp i kroppen for å være på topp, sier Svein Ove Wassberg avslutningsvis. 

Innleveringsfristene:
V65:  Kl. 19.05 (løpene 3-8)
V4  :   Kl. 20.05 (løpene 6-9)
DD :  Kl. 20.25 (løpene 7 og 8)
SUPERTRIPPEL: Kl. 20.40 (8. løp)

OBS OBS ! Det er jackpot i supertrippel-spillet på Bergen Travpark denne fredagen. Over kr. 71 000 ligger ekstra i potten....