Månedens kusk, Bergen Travpark januar 2011

09.02.2011
Artikkelbilde
Eck Legendary K. var en av de mer overraskende vinnerne Svein Ove Wassberg satte inn i januar. Taksameteret stoppet ikke før på 10 seire i årets første måned.

I januar måned så var det spill mot et mål blant de tobente aktørene på Bergen Travpark. De siste års stallmannschampion har startet året på beste vis.

Månedens kusk på Bergen Travpark må minst ha vunnet 2 løp den aktuelle måneden. Blant kuskene med 2 eller flere seire er det den kusken som har høyest totalodds på sine vinnerhester som mottar utmerkelsen.

 

Sjelden har vel en kusk vært så overlegen i kampen om å bli månedens kusk, som det Svein Ove Wassberg var i den første måneden av 2011. Med hele 10 seire på kun 3 kjøredager og et tidvis med flere overraskelser i spillet, ja så er det en velfortjent utmerkelse som deles ut.

 

Både Eck Legendary K.og Xanadu var høyoddsere og bidro til at den totale oddsen på de 10 vinnerne endte på hele 76.31. Hele 4 av vinnerne var med hester som ga mer enn 5 i odds og ingen av de 10 vinnerne var med ”1-oddsere”. En fantastisk prestasjon av en meget dyktig kusk. Nærmest endte en annen formkusk, Odd Storetvedt. Odd har virkelig fått sving på seiershjulet de siste månedene. Herman Tvedt endte deretter.

 

Månedens kusk vinner en middag for 2 personer på Enhjørningen Fiskerestaurant og deles ut i forbindelse med kjøredagen den 10.februar.