V65-omgang med en bra sportslig ramme.

16.02.2011
Artikkelbilde
Balder Exclusive jakter sin 3.seier på Travparken i februar. Denne gang møter hesten kvalifisert motstand i 8.Conrads On Line. Et spennende eliteoppgjør i vente i V65 2.avdeling.

Med 10 løp på programmet og bra kvalitet på de aller fleste av dem, kan vi derfor glede oss til en fredag med forhåpentligvis bra sport og flere spennende oppgjør.

Kombinasjonen av fredagskjøring, Travparkens spesialpris i restauranten i februar, samt V65-omgang og bra spilleløp, ja det burde totalt sett være motiverende nok til at du og ikke minst dine venner som du denne gang skal dra med deg, skal ta turen ut til oss for å koble av etter uke med kjas og mas.

Noen markedsføringskroner har vi brukt i håp om at vi skal klare å lage en anstendig ramme rundt tidenes første V65-kroner på Travparken. Med tepper i alle løp så får også utøverne/hesteeierne litt ekstra. At løpspremiene ikke står helt i "onsdags-V65-stil" får vi heller leve med. Målet er at vi skal klare å se 3 millioners- tallet i V65-omsetning og 800 tusen i V4-omsetning.

Bordreservasjon trenger ikke være så dumt da det allerede er en del som har ringt og gjort akkurat det, 55 24 77 77 er nummeret i så måte. Vi håper det kommer masse folk og at de som kommer får en hyggelig aften sammen med oss.

Velkommen.