Da er vi klare....

10.06.2011
Artikkelbilde
Kan Ulfaks gi hjemmepublikummet noe å juble for på lørdag ? Hesten som kuskes av hjemmbanens egen Øyvind Austevoll blir stor favoritt i V75 2.avdeling.

Det har vært en hektisk uke med mange og lange forberedelser til helgens V75-stevne. Nå skal det meste være på plass og vi ønsker alle velkommen til et flott travarrangement på Bergen Travpark.

Stevnestart lørdag 11.juni er satt til kl.13.30.Det er enda noen få bord igjen i restauranten. Ring 55 24 77 77 om du/dere vil kapre et av disse. Tilkomst  fra Bergen Sentrum gjør man lettest ved å hoppe på gratisbussen som går fra bystasjonen v/blomsterpaviljongen kl.12.30. Bussen kjører via Bryggen og Åsane terminal og returnerer samme vei etter endt stevne(ca.kl.17.45).

Det er som alltid et godt tilbud til de minste med både bemannet lekerom og ponniridning.

26 millioner i jokerpotten til en alenevinner i V75-spillet og hele 11 spennende løp på programmet. V5, V75, V4 og Dagens Dobbel er alle spennende spilleformer.

Det er (heldigvis) ventet pent vær, i det minste ikke regn, og det bør borge for at de som er hjemme i pinsen, avlegger oss et besøk for å oppleve stor travsport og mye spenning.