Månedens kusk i mai måned..

01.06.2011
Artikkelbilde
Lykkesiv er en hedershest og en jernhoppe i regi Claus Olsen. Hesten sørget også for at utmerkelsen månedens kusk, tilfaller Claus Olsen i mai måned.

Månedens kusk i mai måned er kåret. 3 seire, hvorav 2 av dem bak høyoddsere, gjorde sitt til at trener Claus Olsen trakk det lengste strået denne måneden.

Månedens kusk på Bergen Travpark må minst ha vunnet 2 løp den aktuelle måneden. Blant kuskene med 2 eller flere seire er det den kusken som har høyest totalodds på sine vinnerhester som mottar utmerkelsen.

 

For mai måned ble vinneren Claus Olsen

 

Mai måned var en måned med flere overraskende vinnere, noe som også gjenspeilet størrelsen på utbetalingene i V-spillene på banen. På månedens siste kjøredag så slo blant annet Frank Ringheim til med en 33-oddser i det han sendte stallhesten Stjerne Kvikken inn til seier.

 

Claus Olsen hadde en bra mai måned og vant 3 løp, derav 2 med høye odds. Nykomlingen Lisa’s Monet spurtet frenetisk til seier i sin travpark-debut mens stallhestene Nefertiti D.E. og Lykkesiv leverte 2 sterke seire. Totaloddsen for Claus sine 3 vinnere settes til 43.39. Både Herman R.Tvedt, Rune Wiig og Ove Wassberg endte på en totalodds på rundt 35 med sine seire.

 

Månedens kusk vinner en middag for 2 personer på Enhjørningen Fiskerestaurant og deles ut i forbindelse med kjøredagen den 16.juni