Jackpot-omgang på Travparken

03.05.2011
Artikkelbilde

Rammene rundt helgens V75-stevne er de aller beste. Med 46 millioner i jackpotten og værprognoser som borger for stor sport og full fart, så er det bare å krysse av i kalenderen.

Her følger litt praktisk informasjon om helgens V75-stevne:

I forkant av stevnet så kan det være lurt å bestille bord i restautanten vår. Det gjøres ved å ringe 55 24 77 77. Menyen for dagen finner du nederst til høyre på nettsiden vår

Gratis buss fra Blomsterpaviljongen, via Bryggen og Åsane terminal, har avgang kl.12.30. Retur samme vei etter siste løp(ca kl.17.25).

Barnerommet vårt er bemannet med aktivitetsledere fra kl.13.00 og det vil bli anledning til å ri på ponnier fra kl.13.30.

Bankterminaler finner dere både i spillehallen, i travpark-kafeen og i restauranten.

Salg av V5 og V75-andeler gjennom travpark-kafeen, informasjonsluken og gjennom at Travparkens eget personell går rundt og selger.

Tipspanel i travpark-kafeen kl.12.30. Panelet ledes av Kurt Hella, det jobbes med å få tak i flere av omgangens mest interessante kusker for å få de siste og "hotteste" tipsene til jackpot-omgangen.

Mai er en travel tid og det er ikke lett å få tid til alt, men i og med at vi er kommet i den heldige situasjon at vi får være vertskap for denne flotte jackpot-omgangen, så håper vi at så mange som mulig møter opp og lager en skikkelig ramme rundt stevnet.

Det blir ventelig mange flotte løp og vanskelighetsgraden i spillet ser på forhånd ut til å være passende for en bra utbetaling.

Velkommen skal dere være, alle som en.