Månedens kusk april måned

25.05.2011
Artikkelbilde
Son Of A Preacherman sin seier den 14.april, la mye av grunnlaget for at Svein Ove Wassberg endte opp som månedens kusk i april.

Svein Ove Wassberg kan nok en gang smykke seg med tittelen månedens kusk på Bergen Travpark. I april måned så vant han 4 løp og flere av dem til forholdsvis høy odds.

Månedens kusk på Bergen Travpark må minst ha vunnet 2 løp den aktuelle måneden. Blant kuskene med 2 eller flere seire er det den kusken som har høyest totalodds på sine vinnerhester som mottar utmerkelsen.

 

For april måned ble vinneren Svein Ove Wassberg

 

April måned var en måned der 4 tungvektere blant de aktive dominerte og totalt sett fordelte 22 av totalt 36 seire mellom seg. Både Odd Storetvedt, Åsbjørn Tengsareid og Ove Wassberg kunne notere seg for 6 triumfer i løpet av måneden. Normalt sett så skulle man da tro at en av dem skulle ha blitt månedens kusk. Men Svein Ove Wassberg ville det annerledes.

 

Svein Ove vant ”kun” 4 løp i løpet av måneden, men med den overraskende seieren med Son Of A Preacherman og ingen seire med vinnerodds under 4 ganger pengene, så endte han opp med en totalodds på 38.87. Dette var 2,28 ”oddspoeng” mer enn hva Åsbjørn Tengsareid oppnådde.

 

Månedens kusk vinner en middag for 2 personer på Enhjørningen Fiskerestaurant og deles ut i forbindelse med kjøredagen den 26.mai