Siste kjøredag i "vårmåneden" mai....

25.05.2011
Artikkelbilde
NM-vinner Dag-Sveinung Dalen flankert av hjemmebanens representanter Svein Ove Wassberg og Herman R.Tvedt.

Som ironien i overskriften indikerer så er det med en viss grad av resignasjon i forhold til værgudene at vi står foran et nytt travstevne der det trolig kommer til å drysse fra oven.

Forrige løpsdag ble våt, ja veldig våt. En løpsdag der NM for stallansatte ble avviklet og hvor Dag-Sveinung Dalen snek seg forbi hjemmebanens Svein Ove Wassberg på det siste steget i det 4.og avgjørende NM-løpet. Med 44 sammenlagtpoeng endte Dalen 1 fattig poeng foran Svein Ove Wassberg som på sin side kun var 2 poeng foran Herman R.Tvedt som leverte en strålende debut i NM-sammenheng. NM-løpene ble preget av mye fin kjøring og deltagerne satte stor pris på arrangementet og premieringen. VISAFO Road Markings var også i år sponsor for arrangementet.

Denne uken er det nye sjanser både for spillere, hesteeiere og andre aktive. 9 løp står på programmet og dobbelt V5-spill gir 2 muligheter til å fylle på i lommeboken. Flere av løpene er fyldige og innehar flere vinnerkandidatet og dagens beste spilleløp er vel gjerne det 5.løpet som inngår i begge V5-spill. Her møtes flere gode kaldblodshopper og det skal bli spennende å se hvem som dukker opp fremst på mållinjen.

Ellers så anbefales det de besøkende å avlegge vår varme og flotte restaurant for et besøk i "mai-været", Travpark-kafeen er også et alternativ for de som ønsker et litt lettere måltid å bite i.

Uansett hvor du enn skal ferdes under stevnet så håper vi at du får en positiv opplevelse og at vi ser deg igjen med det første: