Månedens kusk november måned

29.11.2011
Artikkelbilde
Seieren med Søndre Prinsen var av det mer overraskende slaget og sterkt bidragsytende til at Åsbjørn Tengsareid ble månedens kusk på Bergen Travpark i november.

Bergen Travpark har avsluttet november måned og med det også kårets månedens kusk.

Månedens kusk november måned

 

Månedens kusk på Bergen Travpark må minst ha vunnet 2 løp den aktuelle måneden. Blant kuskene med 2 eller flere seire er det den kusken som har høyest totalodds på sine vinnerhester som mottar utmerkelsen.

 

For november måned ble vinneren Åsbjørn Tengsareid

 

Seire med Søndre Prinsen, Digital Program og Conway Holl gjorde sitt til at den var den røde kusken fra Rogaland som stakk av med utmerkelsen månedens kuske i november. Flere av de 3 vinnerne var relativt lite påaktet på forhånd slik at den totale vinneroddsen på de 3 vinnerne hans, ble 40.87. Øyvind Austevoll hadde også en flott måned og med 7 seire så var det ikke langt ifra at utmerkelsen ble igjen mellom de syv fjell. Høyeste vinnerodds i et enkelt løp oppnådde Håkon Håvardstun når han loste Valle Faxa inn til karrierens første seier.

 

Månedens kusk vinner en middag for 2 personer på Enhjørningen Fiskerestaurant og deles ut i forbindelse med kjøredagen den 8.desember.