Startlistene er klare...

18.10.2011
Artikkelbilde
Tinita Love - landets ubestridte travdronning de senere årene, jakter sin 2.strake seier i Kniksens Æresløp

Forventningen stiger og spenningen er i ferd med å bygge seg opp. 11 spennende løp står på programmet førstkommende lørdag og vi håper at flest mulig legger turen til Bergen Travpark lørdag.

I Nils A Skjold's æresløp får publikum oppleve duellen man ble snytt for under klasseløpshelgen. Tekno Odin virker til å være et talent man gjerne aldri har sett maken til, mens hjemmehåpet Dag Odinson har fordel av å kunne kjøre rett ut fra stalldøren samt at hesten denne gang har 20 meters forsprang. Dragon og Lex Lodney er feltets "dark horses" og er ventelig med og setter farve på løpet.

Bergen 3 års-festival er et løp som blir bedre og bedre for hver gang man begynner å studere deltagerne mer inngående. Kriterievinneren Viking Frecel er pakket inn for i år, det åpner opp for at andre kan kjempe om hele 200 000 i 1.premie. Blir det danskfødt, norskfødt eller amerikansk blod som kan stikke avgårde med premiebordet ?

Jacob Melands Æresløp har NM-vinneren Moe Brage i "pole position", lynraske Norheim Faksen fikk en gjennomkjøring i NM - her blir det ventelig full gass hele veien. Moe Odin gjør et spennende comeback og får den lokale trenernestoren Ove Wassberg opp i sulkyen. Feseth Lynet er igjen på vei mot formen og skal ikke glemmes helt.

Kniksens Æresløp ble som ventet et noe ujevnt felt. Fjorårsvinneren Tinita Love jakter en ny storløps-seier og blir i første rekke utfordret av fjorårets Derby-vinner Makarov. De som ellers treffer de beste posisjonene underveis aspirerer til å kunne detonere overraskelsene.

Med 38 millioner i V75-potten, en innbydende og velsmakende meny i restauranten samt et fantastisk tilbud til de minste denne dagen, ja så er vår store oppfordring at man tar med seg hele familien og overværer topp travsport på Bergen Travpark denne lørdagen..

Bordbestilling i restauranten foretas ved å ringe 55 24 77 77, det begynner å fylles opp slik at her er det om å gjøre å sikre seg et bra bord med flott utsikt til begivenhetene.