Vi teller ned....

14.10.2011
Artikkelbilde
Vennebyen besøker Bergen Travpark lørdag 22.oktober i forbindelse med årets siste V75-stevne på Travparken.

Det er med forventning og glede vi ser frem til lørdag 22.oktober. Årets høydepunkt på Travparken står for tur og foruten flere storløp på programmet, så kommer også en verdens-suksess på besøk.

11 løp står på programmet lørdag 22.oktober og første løp spinner avgårde kl.13.50. Nå en drøy uke i forveien så ser værvarselet innbydende ut og måtte høyere makter være med oss slik at vi kan få den festdagen vi fortjener og drømmer om.

Bergens 3 års-festival, Nils A. Skjold's Æresløp, Kniksens Æresløp og Jacob Meland's Æresløp står alle på programmet og hver for seg så har disse løpene en attraksjonsverdi som burde gå langt utover interessefeltet til enhver med et snev av travinteresse. Før man har sett startlistene så skal man ikke spekulere for mye i de sportslige poengene knyttet til denne dagen, men duellen mellom Tekno Odin og Dag Odinson i Nils A Skjold's Æresløp må da kunne bli noe av det mer eksklusive vi har bydd på her på Travparken de senere årene.

Vi vil komme tilbake med mer nyhetsstoff her på siden etterhvert som den store dagen nærmer seg, men allerede nå så er det i hvert fall 2 ting dere bør merke dere. Bordbestilling i restauranten foretas ved å ringe på 55 24 77 77 og det kan ikke anbefales å vente for lenge med å ringe, vi har allerede fått mange reservasjoner allerede en uke i forveien.

Så var det denne verdens-suksessen som kommer på besøk da. Hva er det vi tenker på her ? Jo, det er gjengen fra Vennebyen som kommer på besøk til oss denne lørdagen. Det betyr at hele familien kan reise på travbanen denne dagen. Kl.13.30 begynner 1.ste fremsyning med Venneby-gjengen, og med godvær i vente så kan dette bli en innertier av de helt sjeldne...