Odd Storetvedt, regionens folkehest-trener

02.09.2011
Artikkelbilde
Dag Odinson har vært trener Odd Storetvedt sin 3 års-profil i 2011, kan vi håpe at Folkehesten blir hans nye profilhest i 2012 ?

Travtrener Odd Storetvedt er utpekt til å trene regionens Folkehest for 2012. Andeler i folkehestene legges ut for salg fra og med lørdag 17.september.

Mer informasjon om folkehesten kan man finne på www.folkehesten.no fra 17.september og også her på www.travparken.no.

Kort fortalt så er Folkehesten et rekrutteringsprosjekt for å forsøke å få nye hesteeiere. 12 av landets trav- og galoppbaner skal hver seg selge andeler i sine repsektive folkehester. Det er berammet 1000 andeler i hver hest og andelen koster kr. 350,-. Man kan kjøpe flere andeler i en og samme hest og man kan kjøpe andeler i flere forskjellige hester. Andelen gir et eierskap til hesten(e) fra 1.1.2012 og ut 3 års-sesongen, deretter blir hestene solgt på en auksjon og salgssummen + innkjørt beløp fordeles ut igjen på de 1000 andelseierne. Det blir litt som en aksje, når man kjøper den så koster den her kr.350,-, mens restverdien er ukjent.

Foruten spenningen ved å være med på en travhest, se den i løp, besøke banene den skal starte på osv.. så forplikter hver av banene å invitere på minimum 2 eiertreff i løpet av "eieråret".

Det viktigste med dette tiltaket er ikke at vi som har en fot innenfor miljøet fra før, at vi kjøper andeler i disse hestene, men at vi hver av oss rekrutterer noen utenfor miljøet til å bli med på noe de ikke har prøvd på før. Årets julepresang bør være nevnt....