V75-sirkuset inntar Bergen Travpark.

06.09.2011
Artikkelbilde
Bergen Travpark sett fra luften....vi kan dessverre ikke garantere at været blir like fint på lørdag.

Årets 4.og nest-siste V75-stevne på Bergen Travpark står for tur førstkommende lørdag. Blant annet så æres 4-beinte storheter Elding og Rappfot med hvert sitt løp.

Rappfots Æresløp avvikles i år for 11.gang og på vegne av arrangøren så må vi få lov å takke primus motor Siv Stokke for sitt engasjement rundt løpet. Nytt av året er at 1.premien er satt til kr. 40 000 og man må få kunne si at det ser ut som om at løpet har tiltrukket seg høy kvalitet på både ryttere og hester.

Eldings Æresløp er et tettpakket og åpent felt. Det finnes seierskandidater på alle distanser, men det kan bli tungt å hente feilfrie utgaver av Troll Spika og Athena Kos.

Ellers så er det flere utfordrende løp og det hører til sjeldenhetene med 5 løp der det stiller 15 hester til start innenfor V75-rammen. 98 hester til start innenfor V75-rammen gir mange kombinasjonsmuligheter.

Ellers så er lørdagen en dag i de minste sitt tegn. Ferdighetsløype på sykkel, ponniridning og lekeaktiviter på et bemannet lekerom burde være gode grunner til å ta med hele familien til Travparken på lørdag.De voksne bør enten ta med regntøy eller sette seg til i restauranten. For bordbestilling ring 55 24 77 77 eller send en e-post til trond@travparken-servering.no

Det vil også bli en heste-eier for en dag-konkurranse med flotte premier så det er bare å legge turen til Travparken på lørdag.

Velkommen skal dere alle være.