Familiedag og folkehestdebut

26.04.2012
Artikkelbilde
Grundsvold Loke får sin debut på søndag - mange spente andelseiere kommer til å følge hesten ringside. I tillegg blir det mange spennende aktiviteter for de minste. Møt opp på Travparken fra kl.16.00 på søndag.

Travparken byr søndag på en innholdsrik og spennende meny. Foruten 2 V5-spill så er det både familiedag med variert innhold samt debut for Folkehesten Bergen på programmet

Det sportslige hovedoppslaget er Bjørgvinpokalen 2012. I tillegg er det fremtidshåpenes dag på Travparken da det både står et monteløp og et løp for rekruttkusker på programmet. De 2 V5-spillene ser langt i fra lettløste ut og det kan fort bli flotte V5-utbetalinger.

Med stor pågang fra spente folkehesteiere så er det også i ferd med å fylles opp i restauranten. Det kan derfor være fordelaktig å reservere bord på forhånd.Ring 55 24 77 77 eller send en e-post på: trond.monsen@rikstoto.no så ordner det seg.

Dette er et stevne med familiepreg - ponniridning, bemannet lekerom + at man kan boltre seg i et hoppeslott er noe av det de minste kan ta seg til. Restauranten og barneaktvitetene tar til alt kl.16.00 mens folkehesten skal i ilden kl.17.30.

Minner ellers om at det er mer spenennde i vente på Travparken, allerede neste lørdag den 5.mai, er det klart for et nytt V75-stevne.