Fartsfest på Travparken

19.04.2012
Artikkelbilde
Bildet er hentet fra et innbitt nappetak under fjorårets supersprint for varmblodshester.

Trorsdag 19.april sender man avgårde 2 supersprintløp på Travparken.1100 meter og full fart hele veien er ventet i begge løpene.

Bergen Travpark sender i vei 9 løp, inkludert 2 V5-spill torsdag 19.april. Et monteløp innleder dagen. Her venter vi et nappetak mellom Heffalompen og Pål Stjernen og deres respektive meritterte ryttere. Videre så venter et gjensyn med V75-vinneren Røster i V5 A-spillets 1.avdeling og en spennende Travpark-debut for både Riverside Royal og dennes kusk Mats Gunnar Ringberg i V5 B-spillets 4.avdeling. Begge disse hestene bankertippes av banens egen sportssjef.

Fint vær og perfekte rammer omkranser denne løpsdagen - neste løpsdag er søndag 29.april. Da med familiedag som ramme. Denne dagen vil det bli utvidet tilbud for de minste med både tilgang til hoppeslott, ponniridning og åpent lekerom. Bjørgvinpokalen er det sportslige alibiet, samt at Folkehesten Grundsvold Loke skal avlegge sin debut.

Lørdag 5.mai venter så årets 3.V75-stevne på Travparken - til begge de 2 sistnevnte stevnene så kan det absolutt være fordelaktig å bestille bord i restauranten i god tid.Dette gjør dere ved å ringe 55 24 77 77. Velkommen skal dere være alle som en !