Gøy På Landet - søndag 20.mai

26.04.2012

De neste ukene er meget innholdsrike på Travparken - søndag 20.mai står et spennende arrangement for døren.

Vestenfjeldske Travforbund, som er paraplyorganisasjonen til alle travlagene i regionen, vil sammen med teknisk arrangør Bergen Travpark søndag 20.mai – forsøke å gjenta suksessen fra 2010, ved å arrangere ”Gøy på landet”. I 2010 som var et forsøksår, kom det bortimot 2000 mennesker på dette arrangementet og med fint vær og de erfaringer vi gjorde oss den gang med oss, ja så håper vi på minst den samme interessen i år. Klikk her for å se plakaten til arrangementet.

Arrangementet finner sted på Bergen Travpark søndag 20.mai, tar til kl.13.00 og avsluttes på ettermiddagstid ca.kl.17.00. Innholdet vil være variert og arrangementet er lagt opp til å skulle være et familearrangement med tilbud til både stor og kanskje først og fremst liten.

Det vil bli mulighet til å komme i nærkontakt med forskjellige dyreraser, for de minste vil det blant annet bli anledning til å ri på ponnier og boltre seg i et hoppeslott,  og for de voksne så vil det bli trukket ut noen heldige som kan få prøve seg som travkusk i tandemvogner.

Salg og byttemarked av hesteutstyr, omvisning i travstallene samt en oppvisning med kjørehester og et ”show-løp” med ponnier står også på planen. I dette ”show-løpet” vil blant annet banens profilerte travkusker kjøre noen av ponniene.

Er værgudene på arrangørens side så vil det bli salg av grillmat m/tilbehør og uansett så vil det bli å bite i.  Inngangsprisen er satt til kr.100,- for familie, noe som også inkluderer parkering.

Oppfordringen er at man denne søndagen setter av noen timer til et besøk på Travparken – selv om det er kort vei til sentrum så bør det uansett være lov å ha det ”Gøy på landet”…

Velkommen !