2 løpsdager igjen i 2012.

18.12.2012
Artikkelbilde

Bergen Travpark holder trøkket oppe året ut og det er fortsatt 2 løpsdager igjen før vi skriver 2013.

Torsdag 20.desember og torsdag 27.desember er begge "ordinære" travtorsdager på Bergen Travpark. Med tanke på hvor bra V5-utbetalingene har vært på "Parken" de siste månedene så kan gjerne et besøk i spillelukene være å anbefale nå den siste torsdagen før jul. Ikke gå av konseptene slik at det ikke blir noen ting igjen om det ikke skulle bli gevinst, men ved motsatt utfall så kan det gjerne bli en julegave og 2 ekstra under treet ? :-)

Torsdag 27. så er det romjulstrav med flotte løp på årets siste løpsdag. Klikk her for mer informasjon.Bergen Grand Prix og Bergenspokalen samler ventelig flott deltagelse og det er i tillegg lagt opp til et familievennlig arrangement med blant annet betjent lekerom. Det betyr at mor og far uten bekymringer kan legge turen og 3.juledags-middagen på Bergen Travpark. Løpene starter til vanlig tid kl.18.00, men restauranten åpner alt kl.17.00 denne løpsdagen.

Glem heller ikke å gå inn på www.folkehesten.no for å kjøpe en andel i Folkehesten Bergen - en andel i denne hesten kan og bør være en litt annerledes julegave til alle de man ikke helt vet hva man skal kjøpe til jul. For kr.375,- så kan du være med å gi bort et helt år med spenning og opplevelser for den som får akkurat denne gaven fra deg.

Vi ønsker god jul og et godt nytt år fra Travparken - allerede 3.januar er vi tilbake og det ytterligere 4 ganger til i løpet av januar måned neste år. Så her hviles det ikke på laurbærene i det vi går inn i et nytt trav- år