Klar igjen etter en liten pause....

02.02.2012

Etter 14 dagers løpspause så er Travparken på gang igjen med 10 løp, dobbelt V5-spill, DD og Supertrippel torsdag 2.februar.

Travparken står overfor en travel måned og allerede i kveld er det stor aktivitet med hele 10 løp på programmet. Lørdag er det Travgalla med godt over 200 gjester ventet. Deretter venter 2 ordinære torsdagskjøringer(9.og 16.) før vi ladder for et dobbelt-arrangement lørdag 25.februar.

Denne dagen er det sesongdebut i V75-sammenheng på Bergen Travpark, og samtidig er det kick-off for Folkehesten. Alle folkehest-eierne inviteres denne dagen til Travparken for en sammenkomst. Vi kommer tilbake med mer om dette senere.

Nå er jo travsport helårs-aktivitet, men vi føler at "sesongen" for alvor starter denne måneden. Ellers så kan vi jo ikke få sagt ofte nok at Travparken etterhvert fremstår som en total-leverandør av både serveringstjenester og lokaliteter. Kurs, catering, møter, selskaper etc. Med tanke på de parkeringsarealene vi disponerer og hvor lett det er å komme til oss - ja så burde Travparken Servering, som er selskapsnavnet vi benytter, bli vurdert som en leverandør i de fleste sammenhenger.

Kontakt oss gjerne på: trond.monsen@rikstoto.no