Mye å glede seg til - lørdag 25.februar.

22.02.2012
Artikkelbilde
Folkehesten Grundsvold Loke får lørdag stifte bekjentskap med mange av sine eiere.

Det blir en helt sikkert hektisk, men trolig også en opplevelsesrik dag for både vertskapet og publikum - når Travparken innbyr både til "sesongåpning" og Kick-off for Folkehesten på en og samme dag.

For å ta det siste først så er alle andelseierne i Folkehesten Bergen, invitert til eiertreff fra kl.11 til 13. Oppmøte for denne økten er i vestibylen i hovedinngangen på publikumsbygget. Vi skal forsøke å fylle de 2 avsatte timene på best mulig måte slik at travets nye tilhengere får en best mulig opplevelse. For mange av dem er det gjerne første gang de setter sine ben på Travparken. I skrivende stund har nesten 200 mennesker meldt sin ankomst. Vi gleder oss til å ta i mot dem !

Senere på dagen så venter det altså "sesong-åpning" på Travparken. Ikke til forkleinelse for de som på vegne av Bergen Travpark virkelig har levert et bra vinterprodukt de siste månedene, men det er litt mer "schwung" over V75-dagene. At Bergen Travpark i 2012 har fått tildelt en ekstra V75-omgang, er vi veldig ydmyke og takknemlige for. Kjekt er det da å kunne prestere en bra sportslig meny. Det er 2 ledige plasser i dagens 1.løp, ellers er det smekkfulle felter - sågar var det 18 reserver i det løpet som utgjør V75 1.avdeling.

Spillemessig ser det ved første øyekast også noe mer utfordrende ut enn ved en del av de V75-omgangene de siste månedene. Men det blir 7 utpekte favoritter også lørdag - for den del så kan alle 7 vinne. Tiden vil vise.

Både på grunn av Folkehest-arrangementet og at det tydeligvis er spennende med V75 allerede i februar, ja så er det snart helt smekkfullt i restauranten vår. Og det tegner til å bli en liten folkefest på Travparken lørdag. Ingen ting er mer gledelig enn akkurat det.

Vi forsøker ellers  å snekre sammen et så godt tilbud til publikum som mulig. Vi tilbyr gratis buss fra sentrum via Bryggen, Åsane Terminal og ut på Travparken. Avgang fra Blomsterpaviljongen kl.12.30. Retur etter siste løp. For de som kommer fra Flesland så går det der buss kl.11.45 og med retur direkte etter siste løp.

For de minste så varter vi opp med bemannet lekerom, 2 aktivitetsledere kan underholde barna mens mor og far nyter godsakene fra en velfyllt buffe i restauranten. Ponniridning er også en "banker" på slike dager- den tar til kl.14.00.

Gratis inngang og gratis parkering er selvfølgeligheter hos oss og for de som måtte lure på det, ja så har vi 4 minibanker på huset. Vi har en egen informasjons-stand nede i spillehallen, der kan man få informasjon om spill og annet man måtte lure på.

Da er det bare å ønske velkommen til liten og stor, nye og gamle og om man ikke tar med fint vær - så får alternativet være å ta med gode klær :-)