Tusen takk til alle som møtte opp..

26.02.2012
Artikkelbilde
Vi bruker et bilde av kanskje dagens gladeste eier - Anette Stene som er eier, trener og oppdretter av vinneren i V75 7.avdeling (Becky) for å symbolisere en dag fylt av glede og smil på Bergen Travpark lørdag 25.februar

Lørdag 25.februar 2012 går inn i historiebøkene som en av de "kjekkeste" dagene på Travparken. Mange høydepunkter, mye publikum, god stemning og mange smil og godord vanket.

Som arrangør så er det alltid en utladning når et lenge planlagt arrangement kan avsluttes. Og det var med et smil om munnen vi etter stevneslutt kunne slå fast at vi denne dagen med hjelp at et flott og tallrikt publikum - leverte et bra arrangement både sportslig arrangementsteknisk.

Det er uansett sikkert ting som vi kan bli bedre på og ordtaket om at tror man at man er ferdig utlært, ja så er man ikke utlært men derimot ferdig....skal alltid ligge i bakhodet når vi slår oss litt på brystet og sier well done for denne gang. Et par småglipper i forhold til manglende tildelig av gjestebokser for de tilreisende, noe vi beklager - samt at værgudene ikke helt spilte på lag for en del av de tilreisende ekvipasjene til stevnet, det er er vel de 2 kjente minusfaktorene fra en lang travdag.

Folkehest-kick-off'et ble en flott opplevelse og det var veldig veldig gledelig å se både unge og mer rutinerte heste-eiere møte hesten sin for første gang.

Nå er det løpspause her på Bergen Travpark frem til torsdag 8.mars, deretter følger vi på med 2 påfølgende torsdager den 15.og 22.mars, før det venter et nytt V75-stevne lørdag 31.mars.

Vi ser frem i mot å dele flere av disse dagene sammen med dere. Velkommen tilbake.