En toppdag på Travparken i vente...

07.06.2012
Artikkelbilde
Cromwell sprengte omtrent lydmuren som vinner av Ketil Hansens Minneløp i 2011 - hvilke banerekorder står for fall denne lørdagen ?

Det nærmer seg lørdag og travfest i Åsane. Sjelden har vi sett så mange fine hester ta turen til vår travoval og vi håper at også travpublikummet viser sin besøkelsestid.

Stevnestart settes til kl.13.30 og det 1.løpet sendes avgårde kl.14.00. Det er som alltid fri inngang og parkering. Gratis buss til og fra Bergen Sentrum med avgang fra Blomsterpaviljongen kl.12.30, via Bryggen og Åsane Terminal - med retur etter løpene.

V5-spillet begynner i det 2.løpet og V75-spillet tar til kl.15.00 i det 4.løpet. 24 millioner ligger og venter på en alenevinner i denne spilleformen. Barna har tilbud om ponniridning og lekerommet er bemannet med aktivitetsleder og masse leker.

Hva mer er det vi kan nevne, jo at enkelte banerekorder er i fare om vær og bane spiller på lag - med andre ord så bør alle som frigjøre plass til noen timer i godt selskap på Travparken på lørdag.

I restauranten så får man for k. 325,- ta del i en 3-retters buffe som også inkluderer en bugnende dessertbuffe med kaffe på kjøpet. De minste har sin egen buffe - så her har vi tenkt på det meste. Bordbestilling i restauranten ved å ringen 55 24 77 77.

Velkommen skal dere være alle som en - vi er klare til å gi publikum en flott travopplevelse, nå håper vi bare at så mange som mulig kommer og deler den med oss :-)