V75 på Travparken lørdag 5.mai

02.05.2012
Artikkelbilde

Lørdag er det klart for årets 3. V75-stevne for året. 10 løp på programmet og allerede i løp 1 kl.13.50 så kommer et av høydepunktene når Folkehesten Bergen skal ut igjen i løp

Debuten kunne knapt ha blitt bedre. En overbevisende seier i strålende sol og med hundrevis av glade eiere på seremoniplass. Lørdag venter et nytt løp og ingenting er gitt. Vertigo Ella fortjener også oppmerksomhet etter å ha travet 33.9 et stykke bak vinneren. Det er sterke saker av en 3 årig hoppe i slutten av april. Vi ønsker begge disse og alle  andre ekvipasjer lykke til gjennom hele løpsdagen.

V5-spillet tar til kl.14.20, V75-spillet kl.15.00. I sistnevnte spilleform så venter det hele 44 millioner til en eventuell alenevinner. Det ser langt i fra lettløst ut på forhånd, slik at det er ikke umulig at det kan bli tunge lommebøker hos enkelte.

Gratis inngang og parkering, samt gratis buss t/r fra Blomsterpaviljongen, via Bryggen og Åsane Terminal er standard på våre V75-dager. Barna kan underholdes med ponniridning og i et bemannet lekerom.

Folkehest-sympatisørene er i ferd med å innta Travparken nok en gang så det å bestille bord  i restauranten gjennom å sende e-post til trond.monsen@rikstoto.no eller ved å ringe 55 24 77 77 er å anbefale.

Vi ønsker alle velkommen og garanterer for god lørdagsunderholdning.

Velkommen skal dere være