Martin Austevolls Æresløp 2012

29.03.2012
Artikkelbilde
Fjorårets vinner av Martin Austevolls Æresløp har ikke vært å se igjen i løpsbanen etter seieren. La oss håpe det går bedre med årets vinner.

Som i fjor så står favoritten i løpet på 20 meter tillegg. I 2011 så innfridde Odins Kjempe som favoritt, dessverre har ikke hesten vært å se igjen i løpsbanen etter den seieren.

Forhåpentligvis så får vi se årets vinner tilbake i løpsbanen relativt kjapt etter lørdagens løp. Favoritten heter 12.Alm Taragon og er et unikum av en travhest. Det skal mye til og en for dagen under pari favoritt for at det ikke skal bli en ny seier. Eneste reelle utfordrer om seieren er gjerne 5.A.B.Lom'n som fortsatt er i rivende utvikling og som var imponerende til seier sist onsdag. Spennende blir også gjensynet med vinneren av Kong Olav V's Æresløp fra 2011. Tekno Jerken var ikke helt seg på slutten av fjorårs-sesongen, men hesten skal ha overvintret fint og er feltets "dark horse". Måtte den beste hesten vinne og hedre en av landets fremste trenere gjennom alle tider.