TRAVSPORT - på sitt beste

16.10.2012
Artikkelbilde
Bergen Travpark tar lørdag i mot hester i absolutt toppklasse.

Lørdag 20. oktober arrangerer Bergen Travpark sitt siste V75 stevne for i år. Vi håper på godvær, slik at vi kan få vist frem vår store festdag på sitt beste - noe alle fortjener med de sportslige godbitene som er i vente på lørdag.

Bergen 3 års-festival har blitt et fantastisk løp. De beste i årgangen stiller til start og blant annet får vi spennende besøk fra nabolandet i øst. Både den svenske kriteriedeltageren Val D’Amour samt Polar L.B. ønskes velkommen.

Support Justice var sist lørdag ute mot eldre hester og revansjerte seg da for kriteriemissen ved å ta en solid seier – hesten virker godt forberedt til lørdagens oppgave. Stall Hamre har ikke mindre enn 6 deltagere i løpet og kommer ventelig også til å sette farge på løpet.

I Kniksens Æresløp får vi et gledelig gjensyn med Yarrah Boko som kommer tilbake etter skadeavbrekk. Løpet holder ujevn klasse, men Yarrah Boko kommer likevel ikke til ”duk og dekket bord” i sitt come-back.

Nils A Skjold’s Æresløp får en naturlig favoritt i kriterievinneren Norheim Svenn. I dette løpet stiller også Folkehesten Bergen til start. Det er nå ett år siden folkehest-prosjektet ble lansert - det har vært et spennende år og vår lokale folkehest Grundsvold Loke har levert en bra sesong. Loke hadde en fantastisk innledning på sesongen, og lørdag  håper vi han har funnet tilbake til disse taktene når han møter til start for å kjempe om en av de gjeveste premiene.

Om ikke alle de tusen eierne kan komme på lørdag, så oppfordrer vi flest mulig til å komme for å se Grundsvold Loke kjempe mot noen av de beste i årgangen.

 Jacob Melands Æresløp er løpet for kaldblodseliten, men det skremmer ikke fenomenet Tekno Odin, som bare er 4 år,  fra å stille opp. Med fint vær og god bane kan vi gjerne få Norgesrekord på lørdag ? Tekno Odin er lokalt eid og har mange tilhengere, håpet er at dette skal bli nasjonens nye ”folkehest”.

I tillegg til topp travsport er det også mange aktiviteter og konkurranser på Bergen Travpark på lørdag – dette for både for liten og stor.

 Min storste oppfordring til publikum er derfor at hele familien legger turen til Bergen Travpark og får oppleve travsport av ypperste klasse.

Vi ønsker alle utøvere, publikum, sponsorer og andre hjertelig velkommen til Bergen Travpark denne festdagen.

 

Velkommen !                                             

                                                                       Atle Lundgren Hansen

                                                                       Daglig leder Bergen Travpark