Løpsdag torsdag 13.september

12.09.2012
Artikkelbilde
Tomdin Ø.K. ble nr.3 i sist søndags kaldblos-derby. Torsdag er vognen kommet på igjen og hest og kusk Bernt Øksnevad kjemper om en ny seier i kveldens 5.løp.

Torsdag 13.september byr Bergen Travpark inn til ny løpsdag. 8 løp står på programmet og det er 2 spennende V5-spill å bryne seg på.

Løpsdagen har et par hovedoppslag, hvorav dagens 3.løp er det mest utradisjonelle for å bruke et slikt uttrykk. Dette løpet har 12 kusker som hver seg enten representerer travklubbene i Odense, Oslo eller Bergen. 4 fra hver klubb og alle sammen kjører for dem ukjente hester. Spennende og setter en ekstra spiss på dagen - vi ønsker spesielt velkommen til våre danske venner.

V5 1 har innleveringstid kl.18.30, mens V5 B starter opp kl.19.40. Derby-treeren Tomdin Ø.K. skal ut i dagens 5.løp og siden Derby-løpet fant sted etter programtrykk så står hesten meget fint inne i løpet denne gang.

Et spennende 3 års-løp utgjør det 7.løpet og her også er det mange vinnerkandidater.

Legg turen til Travparken torsdag, i og med at det 1.løpet er V5 1.avdeling og dette løpet altså starter kl.18.30, ja så har man litt ekstra tid på å komme seg til Travparken denne torsdagsettermiddagen.

Velkommen !