V75 Bergen Travpark 13.april

09.04.2013
Artikkelbilde

Årets andre V75-stevnet for året på Bergen Travpark avvikles lørdag 13.april. Topp travsport er i vente og det er flere gode grunner for å avlegge stevnet et besøk.

Stevnestart er kl.13.00 og første løp drar avgårde kl.13.50. I det 1.løpet så kommer også Folkehesten Chip Happens til start. Vi håper at også mange av andelseierne kommer for å overvære løpet og blir med oss utover i hele stevnet.

Som vanlig er det satt opp gratis buss t/r Bergen sentrum før og etter løpene. Avgang kl.12.30 fra sentrum, og retur etter løpene. Fri parkering og inngang er det denne gangen også.

I V75-potten ligger det og venter 10 millioner blanke norske kroner om man skulle bli alene om å prikke de 7 riktige vinnerne - det er en utfordrende omgang med hele 98 starthester innenfor V75-spillet.

Sportslig sett så er det Martin Austevoll sitt æresløp som er høydepunktet. Løpet har samlet flere hester som aspirerer til en plass i den nasjonale kaldblodseliten, og hester som Ulsrud Tea og Tin Tveiten er sågar allerede godt etablert der.

Bordplass i restauranten bestilles ved å løfte av røret og ringe 55 24 77 77, det er det mange som allerede har gjort - så snu deg rundt om også du ønsker orkesterplass til løpene lørdag.

Ponniridning og et nyoppusset barnerom er ingrediensene for de minste.

Velkommen til store og små !