V75 lørdag 4.mai

01.05.2013
Artikkelbilde

Årets 3.V75-stevne danner rammene når flere av landets beste travhester samles til dyst på Bergen Travpark denne lørdagen

10 flotte løp er på programmet. Allerede i det 1.løpet kommer et dagens høydepunkter. Folkehesten Chip Happens stiller til start i det som er et løp forbeholdt 3-årige hester. Et løp mye tilsvarende det løpet som hesten vant lørdag 13.april. Motstanden er skjerpet nå og med 20 meter tillegg så er det ikke de enkleste forutsetningene. Men hesten er bra og med god støtte fra de mange andelseierne så håper vi på en fremskutt plassering.

Rappfots Æresløp har i år blitt innplassert som et av de 7 V75-løpene. Løpet har samlet de fleste av de mest meritterte monterytterne - Tøffe Toft og Malin Berås seiler opp som en forhåndsfavoritt, men det er flere om beinet.

Kong Olav's Æresløp har samlet mange flotte 4-åringer fra kaldblodsrasen. Lokalt eide 11.Norheim Svenn og 12.Timian Scott kan begge vinne løpet.

Haukåsløpet - et løp for 4-årige norskregistrerte varmblodshopper har blant annet fjorårets hoppekriterievinner Dream Play på startstrek. En spennende års-debut er i vente.

Arrangøren legger opp til et familievennlig stevne med et godt tilbud for de minste inklduert. Ponniridning, nyoppusset lekerom og ikke minst ferdighets-sykling står på programmet.

Gratis buss t/r Bergen Sentrum og fri inngang og parkering er som alltid med i tilbudet. For bordplass i restauranten så ringer du 55 24 77 77. Det er fortsatt en kald årstid - så en kombinert mat- og travoppelvelse i restauranten er å anbefale,. Vi sees på lørdag.