Vi gratulerer oss selv !

11.06.2014
Artikkelbilde
Et blinkskudd av et foto signert Arnfinn Roaldsøy viser hvor jevnt det var og hvor mye Ican Youcan villle vinne - vinne for sine 1000 andelseiere !

For en fantastisk opplevelse det var å se vår egen Folkehest slå seg inn til knapp seier i lørdagens Auksjonsløp på Bjerke Travbane.

Auksjonsløpet hadde "alt" - en favoritt(Catherine's Cavalli) som galopperte fra start, et skikkelig startrush og deretter en annen mye påaktet hest(Bettini) som galopperte nedover første bortre langside. Ican Youcan løste som en katapult bak bilen for kusk Herman R.Tvedt, men valgte å slippe føringen i løpet til Lightman O. som sålangt hadde vist seg å være en av årgangens mest fremtredende norskfødte 3-åringer.

Rundt den siste svingen så virket det da også som Lightman O. skulle ta seg av løpet, Ican Youcan trøblet på dette tidspunktet med travet sitt og det var først når man rettet ut for oppløp at Herman R.Tvedt våget å friste Ican Youcan til å forsøke å ta seg forbi ledende Lightman O. Det ble et meget spennende oppløp der de 2 hestene kjempet side ved side, og kanskje var støtten fra de 1000 andelseiere avgjørende for at Ican Youcan fikk kastet seg forbi med noen ytterst små centimetre ?

Neste oppgave for Ican Youcan er allerede førstkommende lørdag i forbindelse med Drammen Travbane sitt V75-arrangement. Der starter Ican Youcan fra spor 9 bak startbilen i det som er V75 3.avdeling/Benn Orres Minneløp.