Årets travfest - V75 og topp sport

06.10.2014
Artikkelbilde
Per Oleg Midtfjeld vant overraskende Bergen 3 års-festival i fjor med Frode Hamre-trente Mustoyevsky. I år kjører han Chocolate Day for samme trener fra et forlokkende 1.spor bak bilen.

Nå er starlistene klare og forventningene må sies å ha blitt innfridd. Topp-løp over hele linjen og med flere av landets desiderte topphester innenfor sine klasser melder sin ankomst lørdag 11.oktober.

De 3 rammeløpene som innleder dagen er alle flotte spilleløp.

Deretter så venter en "topp 3-utgave" av Bergens 3 års-festival. Dette er dagens første "rosin i pølsen". Folkehesten Klosterskogen tar turen til Bergen for å vinne V75 2.avdeling og for å hilse på sine mange eiere i regionen. Videre utover dagen så venter en utgave av Nils A.Skjolds Æresløp som vi skal noen år tilbake i tid for å finne en jevnere kvalitet på med tanke på summen av antall deltagere og de topp-navnene som er med i løpet.

Avslutningsvis så skal Kniksen hedres og det gjøres i form av et trener-oppgjør mellom 2 av landets fremste travtrenere. Frode Hamre seler ut 3 vinnerkandidater og Trond Anderssen 2 hester med vinnersjanse, blant annet lokalt eide Thai Broadway.

Dagen avsluttes med en meget høy-klasset utgave av Jacob Melands Æresløp. Sportrekningen betyr en del i slike løp og med Bork Odin og Tin Tveiten i første rekke - så kan det bli for langt frem for en formtoppet Tekno Odin.

Den/de som møter opp på Travparken på lørdag får svaret på både dette i tillegg til å kunne ta del i det som er årets travstevne på Bergen Travpark.

Klikk her for å laste ned fullstendig løpsprogram til lørdag 11.oktober.