Verdensrekordjakt på Bergen Travpark

04.10.2016
Artikkelbilde

Lørdag kommer Tekno Odin, verdens beste kaldblodshest til Bergen Travpark! Gå ikke glipp av årets storløp, og muligheten til ny verdensrekord!

Den bergenseide hesten Tekno Odin satte verdensrekord over mellomdistanse på Färjestad i Sverige for en uke siden. Lørdag jakter supertraveren enda en verdensrekord i Jacob Melands Æresløp på Bergen Travpark. Distansen er denne gang sprint, selve «Formel 1-distansen». Den svenske travlegenden Järvsöfaks er i dag rekordinnehaver med tiden 1.17,9/1609a.


Tekno Odins trener Øystein Tjomsland melder om fortsatt superform.  I lørdagens løp møter han Ulsrud Tea, fjorårets vinner av Jacob Melands Æresløp. Hun og resten av konkurrentene får definitivt en tøff match mot fenomenet Tekno Odin.  

Tekno Odins eier Elfinn Edvartsen bor på Frekhaug. - Tekno Odin er ingen maskin, han er av kjøtt og blod. Verdensrekord er derfor intet bestillingsverk. Det er små marginer, men vil hesten, så har han potensialet til helgen, sier Elfinn Edvartsen.


Etter NM-triumfen i juli har Tekno Odin satt fire norske rekorder. Nå er det altså snakk om verdensrekordjakt på en bane som er kjent for å være meget rask. For nevnte Elfinn hadde det vært fantastisk om Tekno Odin kunne vinne og trave seg inn i historiebøkene på det som er eierens hjemmebane!


For mer informasjon eller spørsmål ta kontakt med: Atle Lundgren Hansen

Mobil: 901 30 058

E-post: atlelundgren.hansen@rikstoto.no