Årets beste løpsdag - kommer du ?

30.09.2016
Artikkelbilde
Ulsrud Tea og Svein Ove Wassberg sørget for en bejublet hjemmeseier i fjorårets utgave av Jacob Melands Æresløp, kan hjemmepublikum håpe på reprise i år ?

Lørdag 8.oktober avvikler Bergen Travpark sitt for året største V75-stevne og på på en slik dag håper vi selvfølgelig at flest mulig av dere vil dele dagen med oss.

  • På denne for året største løpsdagen i året så blir det alltid rift om plassene om bordene i restauranten. For at du og dine skal sikre deg bord så ring 55 24 77 77 så reserverer vi bord til deg/dere.
  • På denne løpsdagen har vi mange av våre store løp samlet på en og samme dag..Opplev Kniksens Æresløp, Nils A Skjolds Æresløp, Jacob Melands Æresløp og den store spenningen som råder på Travparken en slik løpsdag.
  • Vi har selvsagt også aktiviteter for barna: Ponniriding, lekerom med glittertatovering og tegning for barna. Alle aktivitetene er gratis for våre gjester
  • Det er enkelt for dere alle å komme seg på Travparken denne dagen. Det er satt opp gratisbuss som går fra Blomsterpaviljongen utenfor Bystasjonen kl 12:30 via Bryggen og Åsane Terminal. Det blir retur etter løpene.
  • I tillegg så skal også Folkehesten vår, Kilerauen, starte denne løpsdagen. Vi regner derfor også med å se mange av eierne hans på plass denne lørdagen.

Velkommen til Bergen Travpark denne løpsdagen !