Uke 37 - en av årets høydepunkter

12.09.2016
Artikkelbilde
Kuven Storm er et av de lokale håpene klasseløpssøndagen. Alle ønsker vi Jonn Borgen lykke til på den store dagen som deltager i kaldblodets kriteriefinale.

Uken vi nå går inn er en av årets virkelige go'biter for travsportselskerne. Klasseløpshelgen er i år også krydret med UET Masters-finalen søndag. Før den tid er det også trav på hjemmebane.

Klikk her for å laste ned ukens fullstendige spillmeny fra Norsk Rikstoto.

Klikk her for å laste ned ukens tilbud på nisjekanalen Rikstoto Direkte 2.

Klikk her for å laste ned klasseløpssøndagens spilltilbud.

Torsdag er det vanlig kveldstrav på Bergen Travpark. Vi legger ut link til baneprogrammet her når dette er klart. Sist uke var det meget krevende å være spiller på Bergen Travpark. Kun 1 kupong kom seg helskinnet gjennom V65-omgangen og vedkommende kunne kvittere ut rundt millionen. Bergen Travpark leverer jevnt over høye utbetalinger i V-spillene.

Dette er rett ut en fantastisk uke som topper seg med GULLJACKPOT i V75 lørdag og Klasseløpssøndag med finale i UET Masters på Bjerke søndag!

 Legg spesielt merke til følgende:

  • Mandag er det lunsjtrav på Bjerke med start 1.løp/V5-1 allerede 11:45. Dette er den første av tre lunsjomganger i høst som er et prøveprosjekt hvor franske PMU vil tilby spill i lokal fransk pott. Tider og spilleformer følger vedlagt.
  • Jackpot i V76 på Bjerke onsdag. 1 013 066 ekstra i sjuerpotten! I tillegg er det 401 888 i bonus til eventuell alenebong med 7 rette. Du kan vinne 3 millioner!
  • To norske V65 spill torsdag. Nordisk V65 på Øvrevoll kl. 19:25. V65 på Bergen Travpark kl. 18:50.
  • Fredag starter Klasseløpshelgen med ettermiddagstrav og V65 på Bjerke. Innlevering kl. 15:30. På grunn av Klasseløpsauksjon er det ikke norske løp på kvelden, men det er spilltilbud til to svenske baner samt til Vincennes i Frankrike (RD2).
  • GULLJACKPOT i V75 på Bjerke lørdag. Vi dobler førstepremiepotten. Du kan vinne 18 millioner! Spill før 15:00.
  • Søndag er det Klasseløpsfinaler og finale i UET Masters. Internasjonal V75 på Bjerke med over 19 millioner i den totale premiepotten og 18 millioner til eventuell norsk alenebong! OBS! Innlevering kl. 15:10.
  • Tider og spilleformer for Klasseløpssøndagen følger vedlagt.
  • Ellers 5+ som vanlig hver dag hele uken. Lykketallspotten er nå på gedigne 46 millioner kroner!