V75 på Bergen Travpark lørdag 19.august

15.08.2017
Artikkelbilde

Lørdag 19.august er det V75 på Bergen Travpark. V75 er de store travdagene på Bergen Travpark. Det blir gode hester og kusker og mulighet til å vinne over 13 MILLIONER kroner.

NM for stallansatte. Hvem er Norges beste stallansatt? Det blir 4 NM-løp hvor det kåres en vinner. VISAFO er stolt hovedsponsor.

Løpsprogrammet til lørdagens stevne finner du her.

Sykkel-VM Vorspiel med moro og konkurranser. Her har du sjansen til å vinne sykler og Sykkel-VM trøye. Steinar Remme fikk idéen om at Sykkel-VM skulle til Bergen. Han kommer for å fortelle om veien fra drøm til virkelighet.

Gratis omvisning i stallene. Her får du komme bak kulissene å hilse på dagens viktigste utøvere på to og fire ben. Du får også spilltips med deg på veien. Omvisningene er kl 12:30 og kl 13:00. PÅMELDING til omvisning i stallområdet på e-post: mette.nordas@rikstoto.no

Har du aldri vært på en travbane? Vi har Travparkverter som hjelper deg i gang med spill. De sitter også inne med spilltips både for gamle og nye gjester.

På travkjøringer har vi også ponniløp. Lørdag er det de minste ponniene som konkurrerer. Det er fremtidens travspirer som kusker ponniene. For alle våre barnegjester har vi GRATIS aktiviteter:

  • Glittertatovering
  • Tegning
  • Spill
  • Ponniriding

Det går gratisbuss fra Blomsterpaviljongen utenfor Bergen Storsenter kl 12:30. Bussen går innom Bryggen og Åsane Terminal. Etter løpene går bussen samme vei tilbake.

I restauranten er det bordbestilling med deilig middags- og dessertbuffét. For bordbestilling ring 55 24 77 77. Kaféen, spillehallen og Travkroa er selvfølgelig åpen.

Start høsten med en herlig dag på V75 – med god sport, spill og masse aktiviteter! Sees nå på lørdag på Bergen Travpark kl 13:00