V75 lørdag 3.juni kl.13.00

30.05.2017
Artikkelbilde

Gå ikke glipp av V75-JACKPOT med 14 MILLIONER i potten og besøk av Norges mest kjente travekspert Øivind Grøstad. Legg turen til Travparken på lørdag ! Merk også foredrag fredag.

På lørdag er det V75 på Bergen Travpark. V75 er hestespillet med muligheten til å vinne de største premiene både for hesteeier og spillerne. Lørdagens JACKPOT er på 14 MILLIONER til en alenevinner.

Lørdag 3.juni tar Norges mest kjente travekspert turen til Bergen Travpark. Han er den eneste som har tatt V75-potten alene to ganger. Grøstad vil dele sine tanker om dagens løp med våre gjester. Har du aldri vært på Travparken? Vi har Travparkverter som gjerne hjelper deg i gang. De gir deg gjerne gode spilletips og forteller deg hvordan man spiller på hest.

Denne kjøredagen har vi mange æresløp. Vår egen Ove Wassberg, mangeårig travtrener på Bergen Travpark, har fått sitt eget æresløp. På lørdag kjøres Ove Wassbergs Æresløp for første gang. Kong Olavs Æresløp, Rappfots Æresløp, Eldings Æresløp kjøres også i dag. I tillegg har vi Haukåsløpet med fine premier til hesteeier. Løpene er preget av en del favoritter, men hvem vet? Kanskje kommer det en eller to outsidere inn for å lage en thriller?

V75 er også for barna. Kl 13:00 går det ponniløp for store ponnier. Vi har gratis barneaktiviteter som ponniriding, ballongdyr, hårstyling for både gutter og jenter. Maskoten vår Benny kommer med GRATIS IS til alle barna. I restauranten har vi også egne barnepriser på bufféen.

I restauranten blir den en bugnende buffé med både varm og kald mat med tilhørende dessert. Vi anbefaler at du bestiller bord på tlf 55 24 77 77 for å sikre at du får plass i restauranten.Ønsker du å være i restauranten denne dagen bør du ringe for å reservere et bord i forkant. På menyen blir det en bugnende buffé med både varm og kald mat med tilhørende dessert. Prisen i restauranten er 350,- for voksen og 150,- for barn.

Ring 55 24 77 77 for bordbestilling.

Det går gratisbuss fra sentrum kl 12:30 fra Blomsterpaviljongen på Bystasjonen. Bussen går via Torget, Bryggen og Åsane Terminal. Etter løpene går bussen i retur.

Gå ikke glipp av rå lidenskap, ulidelig spenning, god stemning og høyt engasjement på Travparken!

Velkommen til V75 på Bergen Travpark 3.juni kl 13:00!

Fredag kveld:

Vestenfjeldske travforbund har gleden av å invitere til V75-vorspiel i Elliot¿n fredag 2 juni.

- suksesstrener Erik Killingmo kommer for å fortelle om sine erfaringer rundt trening av travhest, senere på kvelden til DNT-leder Knut Weum fortelle om rikets tilstand og lytte til fornuftens røst fra Vestlandet. Det skal også bli nok av tid for mimring og småprat- og muligens konstruksjon av fantastiske V75-kuponger til lørdagens stevne

 Åpen bar med alle rettigheter samt mulighet for enkel matservering

 Entre kr 100 for travlagsmedlemmer, 150 for ikke-medlemmer- det er mulig å melde seg inn i travlag på stedet.

 Dørene åpner fra kl.18.00- foredraget med Erik Killingmo starter kl.19.00