Dette skjer på Travparken lørdag !

10.03.2017
Artikkelbilde

Årets første V75 i Bergen! Vi snakker råskap, spenning og hestekrefter!! Du kan vinne hele 13 MILLIONER kroner om du er alenevinner i V75.

Charter-Svein kommer på Travparken på V75. Charter-Svein er for tiden aktuell med to TV-programmer for tiden...4-stjerners middag og 71° nord – Norges tøffeste kjendis. Visste du at Charter-Svein også driver med trav? Han eier hester og liker seg god på travbaner. Kanskje kommer han med et godt spilletips til deg eller forteller deg om utfordringene han hadde i 71° nord? Selfies sammen med Svein er jo også en mulighet.
Vi har barneaktiviteter med blant annet ponniriding, hårdekor, ballongdyr, tegning og får besøk av maskoten vår Benny. Aktivitetene for barna er gratis.

Bergen Travpark har gratis inngang og gratis parkering. Vil du heller ta bussen? Vi setter opp gratis buss fra Bystasjoen ved... Blomsterpaviljongen kl 12:30. Bussen stopper på Torget, Bryggen og Åsane Terminal. Etter løpene går bussen tilbake til sentrum med de samme stoppestedene.

Restauranten, Travparkkaféen, pub'en Elliot, tuk-tuk'en og Travkroa er åpen for servering. Det er dessverre fullbooket i restauranten, men du kan sette deg opp på en venteliste. Kontakt hovmester Jorunn på tl 55 24 77 77 for å komme på venteliste for bord i restauranten. De andre serveringsstedene opererer ikke med reservasjoner – så her er det førstemann til mølla som gjelder.

Har du aldri vært på Travparken? Da er dette en perfekt dag å ta turen. Vet du ikke hvordan du skal spille på hest? Du kan kjøpe ferdig utfylte kuponger eller du kan få hjelp i lukene. Vi har også spilletips hvor vi forklarer litt mer om spillet. Kanskje er det du som stikker av med premiepotten på 13 MILLIONER i V75-spillet ?

Ta turen til Bergen Travpark! Opplev travløp på nært hold. Kjenn spenningen mens du ser nydelig hester springe, kjenn drønnene i bakken når de passerer og hør hestene puster. Den opplevelsen får du bare ved å være tilstede på travbanen.

Da ser vi deg på Travparken?