V75-fest på Bergen Travpark

17.10.2017
Artikkelbilde

Årets største og vakreste eventyr på Bergen Travpark lørdag 21.oktober.

På lørdag er det på Bergen Travpark det skjer. Da arrangerer vi årets største og vakreste eventyr! Opplev Kniksens Æresløp, Nils A Skjolds Æresløp og Jakob Melands Æresløp! Vi snakker GULLJACKPOT med 18 MILLIONER (!!) i potten til en alenevinner. Mange kanoner tar turen: B.B.S. Sugarlight, Tekno Jerken, Ulsrud Tea og ikke minst vår egen Deep Sea Dream. Helt fra nord kommer Myr Faksen – og du reiser ikke over 170 mil om du ikke tror du har en vinnersjanse ;-) Dette blir en dag med høy temperatur, stort engasjement og ikke minst masse SPENNING!

V75 er også for barna. Begynn dagen med å se ponniløpet for de store ponniene, som starter ca kl 13:00. Vi har gratis barneaktiviteter som Halloween-verksted hvor barna kan lage tøffe flaggermus, glittertatovering og ponniriding.

Nytt av året er at vi kjører Oktoberfest i pub'en etter løpene. Ta på deg lederhosen eller tyrolerdrakten å bli med! Dørene åpner kl 17:00. Det er gratis inngang og 18 års aldersgrense på arrangementet.

I restauranten er det bordreservasjon - ring 55 24 77 77 for bordbestilling. Pub'en, spillehallen, kaféen og sittetribunen er også åpen. Her er det ikke reservasjon.

PS! Lurer du på om du skal la bilen stå denne dagen? Det går gratisbuss fra Blomsterpaviljongen utenfor Bystasjonen kl 12:30.

 

Velkommen til en forrykende travdag på Bergen Travpark kl 12:30!