Et avbrekk fra Sykkel-VM på Travparken

19.09.2017
Artikkelbilde

Den årlige Sykkeldagen arrangeres på Bergen Travpark torsdag 21.september. 

 

Det blir blant annet publikumskonkurranser hvor du kan vinne en flott sykkel, og VM-effekter og muligheten til å overvære et løp på seremoniplass

Hvert år arrangerer Bergen Travpark den store Sykkeldagen. I år var det naturlig å legge den store Sykkeldagen til torsdag 21.september, som er midt i Sykkel-VM. Dette er den eneste dagen i Sykkel-VM som er ritt-fri, og da passer det perfekt å bruke avbrekket til å ta turen til Bergen Travpark.

Travkjøringen kommer til å stå i sykkelens tegn. Vi har publikumskonkurranser hvor du kan vinne en flott sykkel, VM-effekter og muligheten til å se et løp fra seremoniplass. Kvelden starter med ponniløp med fremtidens stjernekusker.

Vi anbefaler å ta turen ut kl 18:00. Da får du spilt på dine favoritter og er godt installert innen løpene begynner. I restauranten blir det á la carte meny og vi har alle rettigheter i baren. For bordreservasjon ring 55 24 77 77 :-)

Gå ikke glipp av den store Sykkeldagen på Travparken - her blir det spennende travløp, høyt engasjement og mye moro.

Hvordan komme seg til Travparken på torsdag?
Det er satt inn mange ekstrabusser ifm Sykkel-VM. Ta bussen til Åsane Terminal og bytt til buss 36, 37 eller 320.

Hjem igjen? Det går gratisbuss til sentrum ETTER løpene på torsdag. Bussen står utenfor hovedinngangen.

PS! Onsdag og torsdag kommer Bergen Travpark til å være i sentrum med vår flotte transport-sykkel. Se etter oss så får du deg en gratis kopp kaffe ;-)

Sees på i by’n og på Travparken torsdag kl 18:00 :-)