Bergen Travpark i gang igjen med travløp

20.04.2020
Artikkelbilde
I det vi nærmer oss maï måned så tar vi oss i å mimre litt- her tar en av 2019s største seierstablere, Global Undefeded en av sine mange seire under fjoråret.

I dag mandag kom den endelige beskjeden fra kommunaldirektøren for kultur, mangfold og likestilling som applauderte travets gode tilnærming knyttet til smittevernstiltak ifm. Korona-viruset.

Dette betyr at den planlagte løpsdagen mandag 27.april går som oppsatt, her er det innmelding og starterklæring onsdag 22.april. Start.tidspunkt 1.løp denne løpsdagen settes til kl.16.20 og det skal avvikles i alt 6 løp denne løpsdagen. Dernest så er Bergen Travpark også tildelt en ny løpsdag søndag 3.mai, da med start-tidspunkt kl.18.00.

Videre så jobbes det fortløpende med nye løpsdager for å komme mest og best mulig i rute igjen før hele Trav-Norge vender tilbake til den opprinnelige terminlisten for 2020.

Nå er det viktigere enn noengang at vi viser oss tilliten verdig og overholder både de generelle retningslinjene for spredning av smitte som er gjengs for hele samfunnet om dagen, samt ikke minst de krav og retningslinjer som travsporten har pålagt seg selv i forbindelse med avvikling av travløp på norske baner i den tiden vi er inne i nå.

Proposisjonene for løpsdagen 3.mai legges tilgjengelig i løpet av tirsdag 22.april.