Treningslister og trenerstallstatistikk

06.09.2020
Artikkelbilde
Ludvik er en flittig starthest på Bergen Travpark - hesten fikk ta en fortjent seier under NM for stallansatte siste lørdagen i august. En veldig nyttig og flink amatør-hest der trener Rolf Tvedt er en god støttespiller.

I det vi har 4 måneder igjen av året så ser trenerstallstatistikken og status på treningslistene ut som følger. Ta en titt på treningslistene og sjekk om hester skulle ha vært fjernet eller tilført

Klikk her for å laste ned de treningslistene vi pr.nå har registrert for utøver tilknyttet Bergen Travpark. Det er noen avlshopper og pensjonerte travere på listene slik vi vurderer det - ta kontakt med enten administrasjonen på Bergen Travpark eller hos Norsk Trav for å evt.fjerne eller tilføre hester på treningslistene.Treningslistene er denne gang listet ut etter alfabetisk rekkefølge og deretter med siste startdato på hestene som sorteringskriterie.

Her er trenerstallstatistikken på Bergen Travpark pr.31.08. Det er mange gode bidragsytere og vi er veldig glade for enhver starthest på banens løpsdager.