Magnus tok et etterlengtet NM-gull

04.09.2021
Artikkelbilde
Årets NM-vinner Magnus Teien Gundersen flankert av Joakim Rasmussen som ble nummer 2 og Josefine Eilertsen som ble nummer 3.(Foto: Hesteguiden.com)

Magnus Teien Gundersen har etterhvert blitt et velkjent navn i travsporten og i dag kunne han også etterlengtet krones som norsk mester for de stallansatte i et veldig spennende mesterskap.

Gundersen innledet med en femteplass bak Lily Bourbon, før han ble tredje med Onkel Alf. Da han rakk fram til annenplass med Rive Raptus betydde det at Gundersen endte på like mange poeng som Joakim Rasmussen som vant det tredje NM-løpet med Kleppe Vesten. Gundersen gikk imidlertid foran på færre plasspoeng.
Josefine Eilertsen - som vant i 2018 - leverte nok en god mesterskapsprestasjon på tredje.