Arrangementer

Artikkelbilde

Bare 15 minutter fra Bergen sentrum har vi flotte lokaler til kurs, konferanse, seminar, event og selskapslokaler til både store og små arrangement.

Hos oss finner du 7 ulike lokaler – alt fra lille vip’en, store vip’en, Elliot’n til restauranten som kan ta opptil 500 mennesker ved bespisning og 1 000 mennesker ved mottakelser. Vi har vårt eget kjøkken, som er et av Bergens største kjøkken.

Våre store uteområder er på over 18 000 m2, og da har vi ikke inkludert indre og ytre kjørebane. Dette gjør Travparken til det perfekte stedet å ha messer, utstillinger, konserter og andre aktiviteter. Ved konserter kan vi ha opptil 40 000 mennesker, og da står de i et naturlig amfioppsett.

På Bergen Travpark tilbyr vi aktiviteter både med og uten hest. Hva med travkjøring med egen vip for din gruppe, omvisning i stallområdet og egen vert? Kanskje dobbelsulky som gir fart og spenning eller ponnikjøring i et Grand Prix? Vi tilbyr også firemannsski, melkespannkasting, øksekasting og andre aktiviteter. Disse aktiviteten kan fint kombineres med møter, kurs, konferanser og firmafester.

Vår skjermede lokalitet gir ro og distanse fra hverdagens kjas og mas. Lokaliteten gjør det også lettere å holde gruppen din samlet gjennom hele arrangementet. Gratis, parkering, god infrastruktur, god plass til busser og landingsplass til helikopter gjør at du ikke trenger å bekymre deg for de praktiske tingene rundt transport.

Ta kontakt med oss på tlf 55 39 68 00 eller på e-post: firmapost.bergen@rikstoto.no