Utmerkelser i mai måned.

05.06.2009
Artikkelbilde
Santiago en velfortjent vinner av Vestalndsløpet 2009. Noe som også førte til utmerkelsen månedens hest i mai måned på Bergen Travpark

Mangt og mye som kunne ha vært skrevet om travet på Bergen Travpark i mai måned, men her holder vi oss til å formidle at Santiago ble månedens hest og Geir Mikkelsen månedens tobeinte aktør.

MÅNEDENS HEST, SANTIAGO

ble kåret til månedens hest for mai måned på Bergen Travpark. Med seier både i forsøket og ikke minst i finalen av Vestlandsløpet, samt med 2 andre flotte løp samme måned, ja så bør Santiago være et udiskutabelt valg som månedens hest for mai måned.

Santiago er en storvokst og elegant traver som hele tiden har vært et emne litt utenom det vanlige. Hesten hadde ikke klaff verken i kriterie eller Derby-kvalifiseringene, men regi den hardtsatsende og etter hvert meritterte duoen Jan Erik Kyrkjebø/Linda Hamre så har hesten trolig aldri vært bedre enn den er nå. Finalen i Vestlandsløpet 2009 vil være spikret på netthinnen i lang tid fremover og er dette representativt for hva denne hesten har inne, ja så bør det bli flere gledesstunder fremover.

Vi ønsker kretsen rundt Santiago, med eier Jan Erik Kyrkjebø, trener Linda Hamre og kusk Svein Ove Wassberg  lykke til videre i sesongen og utmerkelsen vil bli utdelt neste gang Santiago kommer til start på Bergen Travpark. I denne starten vil Santiago jmf. statuttene for månedens hest, også kunne kjempe om dobbel førstepremie.

Månedens Kusk, Geir Mikkelsen 

Månedens kusk på Bergen Travpark må minst ha vunnet 2 løp den aktuelle måneden. Blant kuskene med 2 eller flere seire er det den kusken som har høyest totalodds på sine vinnerhester som mottar utmerkelsen.

Velkjørende Geir Mikkelsen ble månedens kusk i mai måned på Bergen Travpark. Med totalt 4 seire, deriblant en ”skrellseier” med Drageblæsen løpsdagen 21.mai, så endte jærbuen opp med en totalodds på 60.25 og det holdt til å holde far og sønn Wassberg bak seg. De 3 andre seirene kom ved stallhesten Invesor G.T, samt Delphis Lantern og Wilson Star.

Geir Mikkelsen har også tidligere vunnet utmerkelsen for månedens kusk og er en kusk travspillerne ofte undervurderer her på Bergen Travpark. Vi gratulerer Geir Mikkelsen med utmerkelsen og utdelingen av gavepremie foretas ved en passende anledning på en av de nært forestående løpsdagene.

Månedens kusk vinner en middag for 2 personer på Enhjørningen Fiskerestaurant