Spillinformasjon V75-stevnet lørdag 12.juni

11.06.2010
Artikkelbilde
Megaman Neo er ubeseiret på Bergen Travpark. Lørdag kommer stjernetraveren ut igjen etter en måneds pause.

Her har vi forsøkt å samle litt spilldrivende informasjon i forkant av V75-stevnet på Bergen Travpark lørdag 12.juni. Klikk på linkene og gjør gode vurderinger før kupongene fylles ut.

Under finner du Stall-Skrikets tipsbrev før V75-omgangen på Bergen Travpark lørdag 12.juni.

Fortsetter seiersmarsjen!
Urutinerte, men akk så gode 3 Osingen(V75-1) har gjort rent bord på hjemmebane. Fire ganger på like mange forsøk har han svingt opp til seiersdefilering, og du verden så god han har vært! Hver gang har han vært suveren. I V75-1 møter han skjerpet motstand, men Osingen har så mye å gå at vi har god tro på at han vinner igjen. Rekorden lyder på 1.30,9 over full distanse. Den kan bergenseren imidlertid pynte skikkelig på - en tid mellom 1.28/1.29 kan fort være innen rekkevidde, men på den andre siden trenger neppe Osingen å fly så fort for å ta hjem V75-1.
Vi gir Osingen en vinnersjanse på 54,30 prosent. Den spillbare oddsen blir da på 1.84. V75-oddsen lyder derimot på 2,9. Det er gode tall på vår V75-banker, og den prosentvise overoddsen kommer opp  på 57,56.

Tet og taktikk
Fire hester på strek. Osingen er både sterk og hurtig, vi tror Åsbjørn Tengsareid styrer tidlig til tet. Atom Extra er bra i gang, men gjør nok lurt i å slippe til Osingen. 

Ny seier til Federer
6 Federer(V75-7) i V75-finalen er også spillbar. Han er også en god bankerkandidat. Waaler-traveren har radet opp med enkle seirer og fremstår som en ordentlig kanon. Vår spillbare odds er på 1.58. V75-oddsen ligger på 2.14. Det betyr at han er spillbare ut fra våre beregninger.

Tet og taktikk
Federer er urutinert med voltestart, men er av den fornuftige typen og blir ventelig sluppet tidlig til tet. Made By Lendalund er kjapp i vei fra springspor. Vi tror han stikker til tet, for så å slippe gratis til storfavoritten Federer. 

I rivende utviklig!
7 Hågå Elden(V75-2) er en 4-åring på full fart fremover. Vi har alltid likt Elding-sønnen, men sist på Bjerke sist så han fantastisk ut. Fra køplass spurtet han som en demon og hentet masse på vinneren og storfavoritten Tangen Tinn. Møter selvsagt tøffe kamerater i Kong Olavs Æresløp i V75-2, men etter fantominnsatsen sist, så synes vi han er verdt litt opppmerksomhet.
Vi synes 4-åringen er spillbar til rundt 11. V75-oddsen er dog på 25,51, noe som medfører en prosentvis overodds på 129,6. Bør med på en tidlig gardering om man da ikke velger å gå for den friske varianten - å spille banker på 8 Stiv Kuling(V75-2), som er en spillbar favoritt i V75-2. Vi synes Eivind Gravdals gullgutt er en klar favoritt, men det synes ikke folket. Vår spillbare odds er på 2,53. I V75-spillet fredag formiddag er han dog kun knapp favoritt foran Lykkje Odin, og man får 3,5 ganger innsatsen. Det gir en prosentvis overodds på 41,48.

Tet og taktikk
Førlands Faksa er den antatt raskeste strekhesten, men er amatørkjørt. Så ikke umulig at Ness Tjo Alma og Tom Erik Solberg forsvarer sporet, for så å slippe til en av de bedre tilleggshestene. Stiv Kuling står på 40 meter tillegg, men har vist seg å være god ut på voltestart. Vi tipper Eivind Gravdal setter kursen fremover direkte, og det er ikke umulig at Stiv Kuling sitter i tet etter 6-700 meter. 

Flere luringer i 3-årsløpet
3 Just Superb(V75-4) er en relativt klar favoritt i V75-4. Favoritt skal det store håpet fra Bergen også være, men ikke så stor som han er blitt. Forberedelsene har ikke vært optimale. Det har vært litt smårusk i maskineriet. Kusken Øyvind Austvoll er også usikker. Det kan åpne for flere. Vi trekker frem disse:
6 Troubador G.T.(V75-4) var ikke langt bak Just Superb i debuten. Gikk frem i dødens 700 meter igjen og stred tappert. Vi har hørt rykter om at Troubador G.T. har åpnet voldsomt fint bak bilen. Og kommer han greit inn i leken, tror vi ikke han står så mye tilbake for de andre. Spillerne henger imidlertid ikke med i svingene. De rangerer Troubador G.T. som kun et åttendevalg og en 4 prosenter. Vi har langt større tro. Vår spillbare odds lyder på 10, mens V75-oddsen er på gode 31,55. Det resulterer i en prosentvis overodds på 215,5.
9 Roberto Bonanza(V75-4) er et andrevalg i Stallskriket. I spillet er han et fjerdevalg og en 11 prosenter. Den talentfulle 3-åringen fra Østlandet vant lett fra dødens på Bjerke sist og så ut til å ha en del å by på. Vi tror også han hevder seg godt i lørdagens oppgjør. Den spillbare oddsen er på 5,88, mens V75-oddsen lyder på 12,8. Prosentvis overodds: 117,64. Bør tidlig med!
7 Clove Bud(V75-4) vil være en skikkelig kupongrenser om han skulle gå bort å vinne. Vi er heller ikke fremmed for at han kan overraske.Spurtet strålende etter sen luke i debuten. Rekorden er på beskjedne 1.21,0/2100, men feilfritt ser ikke kusken Thor Borg bort fra at Clove Bud kan vise frem 1.16-tallet! V75-oddsen som blir servert er på 42,19. Vår odds er på 20 ganger innsatsen. Prosentvis overodds: 110,95.

Tet og taktikk
Urutinerte 3-åringer, man får sjekke eventuelle startvognprøver. Vi holder dog en klar knapp på at Just Superb inntar føringen. Han har løst godt bak bilen før og har to hester på innsiden han normalt enkelt henter lengder på. Callisto og Shocking Mystery kan løse fint. Ryktebørsen sier også at Troubador G.T. har løst meget fort i en startvognprøve i trening. Men på forhånd synes vi det er klar fordel Just Superb.

Her finner du Trav og Galopp Nytt's kikkerten kvelden før strekene før må settes.

rikstoto.no kan du også lese flere artikler om spillbare objekter til lørdagens løp.